Tour de coast

Posted on | 2 Comments

Coast tour

Tijdens deze tour bezoek je de prachtigste plekken langs de kustlijn die Engeland te bieden heeft. We halen je op bij je hotel om 5u in de ochtend waarna we gaan ontbijten bij een lokale bakker. Vervolgens vertrekken we naar de kust waar langs een pad 15km kust gaan zien. Hierna heb je een mogelijkheid om uit te stappen en fotos te maken van de prachtige rotspartijen die Engeland te bieden heeft. Ook als het weer het toelaat gaan we een berg beklimmen die uitzicht biedt aan een wonderschone view over de zee met als hoogtepunt de zeehonden die aan de kust op de rotsen liggen te zonnebaden.

Middag

Na de lunch die je van ons krijgt en als het weer het toelaat zullen we dit in een picknickvorm doen. inclusief eten en drinken. Na de lunch verrekken we dus naar een locatie waar een vuurtoren is gestationeerd. Deze toren is al eeuwenlag in gebruik die we gaan beklimmen. vanuit daar krijgt u een rondleiding en varen we met een bot van de kust om te gaan vissen.

op de boot krijgt u wat we vangen icm met friet. na het eten gaan we pint drinken in de pub waarna we u weer thuis afzetten.

 

Kosten: €150,-