Trip langs de voetbalstadions

Posted on | 2 Comments

De leukste en gezelligste trip langs de voetbalstadions van London.

We beginnen om 8uur ‘s ochtends met de tour waarbij we je oppikken bij je hotel of je verblijfplaats. even afhankelijk waar je slaapt kan het zijn dat we vragen je naar een centraal punt te begeven welke goed met de metro te bereiken is. Vraag daarom voordat je boekt welke punt dat gaat zijn.

Tottenham stadiom of dreams is onze eerste stop waar je een rondleiding krijgt. Hier blijven we een uur en om 10u vertrekken we naar Chelsea stadion. Dit is een prachtige volksstadion met een lange historie. Hier krijgen we wederom een rondleiding gevolgd door een lunch.

na de lunch rijden we door naar Fulham stadion. Een prachtige volksclub en waar in tegenstelling tot het grote chelsea uit de premierleague Fulham in een klasse lager acteert. Na Fulham vertrekken we naar West ham united. Een prachtige volksclub uit London die op het hoogste niveau acteert. Hier krijgen we een rondleiding van falk newly de beroemde keeper uit de jaren ’70 enĀ  vertelt hij ons alles over de gloriejaren die West ham heeft gekend.

We Dineren in een fish en chips restaurant waarna we een wedstrijd bezoeken van Millwall. Dit ligt net buiten London en is voor de die hard voetbalfans een must to see. uiteraards luiten we af met een PINT.